Vår styrka – din tillväxt


Vi vill bjuda våra besökare på en bra produktmix och rådgivning som ger en mersmak för konsumtion under hela året.

Trädgårdstrenden och intresset för odling fortsätter att öka och Stockholms Trädgårdsmässa är ett bra redskap för er som företag att visa och profilera er själva samt era produkter.

Vi har väldigt kunniga besökare som vet vad de vill ha och de söker helheten, produkterna, inspirationen samt rådgivningen hos oss. Givetvis kan vi möta denna efterfrågan via er utställare och alla samarbetspartners på plats. Våra utställare täcker in allt för såväl den lilla täppan som för den stora anläggningen.

Mässan är en omfattande satsning med aktörer från hela trädgårdssektorn. Här finns fina inspirerande miljöer som ger besökaren de bästa möjligheterna att hämta nya idéer till den egna trädgården.

Det är många som ser oss som ett viktigt forum och vi ser fram emot och hoppas att även ni vill vara med och ta första spadtaget inför våren och trädgårdssäsongen 2017.

Väl mött på Stockholms Trädgårdsmässa 24-26 mars 2017!

 

Arrangör

Numera Mässor, som har stor erfarenhet av att arrangera publika livsstilmässor, gör Stockholms Trädgårdsmässa på Kistamässan 24-26 mars 2017.

Kontakta oss redan idag så talar vi om just ert deltagande på Stockholms Trädgårdsmässa.

Välkommen!

 

Stockholms Trädgårdsmässa
Kistamässan är en modern mötesplats som erbjuder utmärkta förhållanden för att göra affärer. Mässans placering i norra Stockholm gör det lätt för besökaren att ta sig hit och servicegraden för dig som utställare är hög – allt för att ditt mässdeltagande ska bli så bra som möjligt.
OK
På Sthlm Trädgårdsmässa använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?