Att ställa ut

 

Att delta på en mässa kräver planering för att få ett så framgångsrikt mässdeltagande som möjligt. Numera Mässor har många års erfarenhet av att arrangera mässor och vi hjälper dig gärna med alla dina frågor. Kontakta oss gärna!

Massor av tips kring mässdeltagande och monteragerande har även Fairlink.

Besök gärna deras hemsida >>

1. Planering

Planering är a och o inför ert mässdeltagande. Tiden innan mässan gör vi ett antal utskick med erbjudanden som får dig att synas bättre i vår marknadsföring och påminnelser för saker som ska beställas till er monter. Vi rekommenderar at du läser detta noga.

2. Marknadsföring inför mässan

Många använder mässdeltagandet som en del i en annan marknadsföring. Det är till exempel vanligt att företag använder kundbiljetter och skickar ut till sina VIP kunder, eller använder dem som priser i tävlingar. Biljetterna kan ni beställa efter nyår.

3. Monterutseende

Små saker gör stor skillnad. Att exempelvis måla en montervägg svart gör att växterna verkligen kommer fram. Tänk på att ha det rent och snyggt och inte ha tomemballage som syns. Rätt belysning är också väldigt viktigt. Arbeta med spots och punktbelys dina produkter.

4. Aktivitet i montern

Intrycken på en mässa är många så det kan vara bra att göra något i montern som fångar besökarnas intresse.

5. Efterarbete

När mässan är avslutad är det viktigt att följa upp eventuella prospekt. Minst lika viktigt är det att analysera ert egna deltagande, monterplacering, utseende, produktval etc. Vad var bra och vad kan göras bättre till nästa år.

OK
På Sthlm Trädgårdsmässa använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?